Design4all

Vi tog fram en hemsida åt reklamproduktionssföretaget Design4all i Kungälv.

Design4all kundcase

Kund: Design4all

År: 2022

Hemsida

Webbdesign

Kundomdöme

Är väldigt nöjd med hemsidan!

Är väldigt nöjd med hemsidan, den visar tydligt vad vi gör. Service, kvalitet på arbetet och återkopplingen har varit väldigt bra!

Uppdrag

Vi fick i uppdrag av Annika på Design4all att ta fram en ny hemsida åt hennes reklamproduktions företag. Hemsidan dom hade vid detta lag bestod endast av en undersida med lite kontaktuppgifter. Hon önskade en fräsch hemsida med en tydlighet över vilka tjänster de erbjuder och som speglar hennes varumärke.

Lösning

Vi satte oss ner vid skrivblocket och började skissa på en ny design för hennes hemsida. Det vi hade i åtanke var vilken bransch hon befinner sig i, vad är viktigast med hemsidan och vad vill hon uppnå med den.

Resultat

Hemsidan blev mycket stilren och uppfyllde de mål vi hade med projektet. Hemsidan har en enkel navigering och man kan lätt hitta deras tjänster samt vad de har gjort innan. Hemsidans färgtema sticker ut och skapar en tydlig profil för just Design4all’s varumärke.

Bild på hur produktsidan ser ut för hemsidan Design4all som vi på Lean Designs har gjort. Det är 2 rader bestående av 4 kolumner på vardera rad.

Hemsidans enkelhet och färgtema skapar en bra röd tråd genom alla undersidor.

Bild på undersidan 'Kundcase' där det är flertal rader med bilder på projekt Design4all har gjort innan.