BLACK FRIDAY

Jag hjälper ditt företag att växa på Instagram

Just nu hjälper vår content creator er att växa på sociala medier. Spelar ingen roll om du redan har ett konto på Instagram eller om du är helt ny. 

Öka er försäljning och stärk ert varumärke med hjälp av sociala medier

Över 80% av alla svenskar har konto på Instagram/Facebook. I många fall kan Instagram vara ett utmärkt ställe att visa upp era tjänster/produkter, visa vilka ni är och framhäva era kundprojekt för att på så sätt öka förtroende.

Varför en närvaro på sociala medier är viktigt

Även om du driver ett business to business företag så är det trots allt en privatperson bakom företaget som köper dina tjänster/produkter. Med sociala medier kan du visa ditt företags värderingar och ge en inblick i er produktion och på så sätt skapa en personlig koppling till potentiella kunder.

Skapa förtroende

Många potentiella kunder spanar in företags sociala medier för att få en inblick i företaget. Ett bra flöde skapar stort förtroende.

Låt era kunder lära känna er

Dela med er av personliga berättelser och låt era kunder lära känna er och er personal.

Billig marknadsföring

Ett sköta sina sociala medier är gratis men kan ofta ta mycket tid. Med hjälp av vår hjälp blir det både billigt och tar minimal tid.

Konceptidé och uppföljning

Vi tar fram hela konceptet för ert Instagramflöde. Vi startar projektet med en genomgående förstudie och undersökning om ert varumärke. Utifrån denna undersökning tar vi sedan fram ett koncept som vi anser hade passat er. Vi planerar idéer för inlägg och när de ska läggas upp. I kampanjpriset ingår inte fotografering och filmning för content till inlägg, men om ni vill att vi sköter detta också, så kan ni kontakta oss så kommer vi överens om ett upplägg.

Anpassad grafisk layout

Vi tar fram hela den grafiska layouten för ert Instagramkonto. Allt från information på kontot till layout av inlägg. När vi tar fram layouten för era inlägg så tar bi ert varumärke i beaktning och skapar ett flöde som passar bra ihop med de övriga delar i ert företag.

Tilläggstjänster

Vi hjälper även till med andra tjänster relaterade till sociala medier.

Fotografering

Vi hjälper er ta bilder och spela in videor för sociala medier.

Marknadsföring

Betalda annonser i sociala medier.

Tiktok

Jag hjälper dig att sköta ditt Tiktok konto.

Linkedin

Jag hjälper dig att sköta ditt Linkedin konto.

Kom igång nu för endast 2500kr per månad

Vi tar hand om hela processen och får ert Instgramkonto att bli en värdegivande plattform för ert varumärke.