Sälj mer med en snygg hemsida.

Fler och fler privatpersoner vänder sig till internet för att hitta tjänster och produkter. En studie från Visma visade att 96% av alla privatpersoner räknar med att företag har en hemsida.

Mobilanpassad hemsida anpassad just för dig.

Våra webbdesigners optimerar hemsidan efter ditt varumärke och vad dina kunder förväntar sig av er hemsida. Självklart kommer hemsidan även se snygg ut på mobil och läsplatta.

Skräddarsydd deisgn

Skräddarsydd design anpassad efter er logotyp och varumärke.

Obegränsat innehåll

Vad du än behöver och önskar ha på din hemsida ingår i priset.

Fri support 3 mån

När hemsidan är lanserad så står vi vid din sida om det uppstår problem.

Fördelar med en hemsida.

Hemsidan är den viktigaste delen i ditt företag och utan en hemsida finns du inte. Allt fler använder Google för att hitta till företag och utan hemsida blir det svårt att komma upp på Google.

Anpassad för att få nya kunder.

Hemsidans innehåll och design kommer vara anpassad för att öka dina intäkter och få in nya kunder. Utseendet på hemsidor är det som avgör om en kund köper av ditt företag eller inte.

Vad våra kunder tycker.

Vassare varumärke

Med en en hemsida blir ditt varumärke stärkt på alla möjliga sätt. Ökat förtroende, information dygnet runt, support 24/7 och bättre rank på Google.

Bli kundens förstahandsval

96% av alla kunder besöker Google innan dom ska köpa en tjänst och majoriteten av dessa väljer ett företag med en hemsida framför ett företag utan hemsida.

Spara pengar

Du kanske tror att hemsidan endast är en stor kostnad men samtidigt sparar du pengar på oändlig marknadsföring. Din hemsida är gratis marknadsföring dygnet runt.

Vi är Lean Designs - Kreativ webbyrå

Vårt mål är att stärka företagets varumärke och synas bättre på Google. Vi vill att alla företag stora som små ska få samma chans till att lyckas. 

Vi satsar på långvariga samarbeten och har bred kunskap inom hemsidor, marknadsföring, sökmotoroptimering och grafisk design.

Skaffa dig en säljande hemsida idag

Kom igång redan nu och stärk ditt varumärke.