Hemsidor

Vi skapar stilrena hemsidor i WordPress. WordPress är enligt oss världens bästa hemsidobyggare då ni som kund även kan underhålla er hemsida mycket enkelt på egen hand efter lansering. Vi skickar även med en instruktionsvideo som visar hur ni hanterar er hemsida.

Webbdesign

Vi hjälper er med att ta fram ett passande utseende på er hemsida i korrelation till ert varumärke och logotyp. Hemsidans utseende kommer spegla era styrkor och den känsla ni vill att kunden ska känna när dom jobbar med er.

Webbutveckling

Hemsidan kommer att byggas med hjälp av WordPress då det blir oerhört enkelt för dig som kund att underhålla hemsidan efter lansering. Uppbyggnaden görs på det mest optimala sätt för att er hemsida ska bli så snabb som möjligt. Vi erbjuder även hemsidor skapade i Shopify eller byggda med endast kod (HTML, CSS & JS) om det är något som ni efterfrågar.

Webbshop

För att lyckas med e-handel 2022 så krävs det att webbshopen har en smidig navigering och får kunden att känna sig trygg med att handla på hemsidan. Er webbshop kommer att skapas med hjälp av tillägget woocommerce som är välanvänt bland många stora aktörer på grund av sin enkelhet och anpassbarhet.

Blogg

Vill du skapa en blogghemsida eller endast söker en bloggsida på din redan existerande hemsida så kan vi självklart hjälpa dig. En blogg är ett mycket bra sätt att sprida information eller erfarenheter, det får även kunden att känna sig trygg om du vill använda det som en undersida på din redan existerande hemsida. En blogg ökar även din ingående trafik oerhört mycket eftersom bloggen förbättrar din sökmotoroptimering. Som om du redan har en hemsida men inte har en bloggsida så är det något vi tipsar om.

Lean Designs hemsidor tjänst. Bild på en landing page med blå bakgrund och massa abstrakta mönster på hemsidan.
Landningssida

Ibland är det enklaste sättet det bästa sättet. Alla företag behöver inte en stor och svårhanterlig hemsida utan det räcker med en simpel landningssida. Vi tar fram snygga landningssidor som ökar konvertering och ökar trovärdigheten för era kunder.

Priset av en hemsida varierar enormt. Allt beror på storlek och hur avancerad du vill ha den. Det kan vara allt från 2500kr till 100 000kr.
Men vi skulle säga att i genomsnitt brukar en sida landa på mellan 10 000kr – 25 000kr.

Om du vill veta hur mycket just din hemsida hade kostat så kan du alltid kontakta oss här för en offert.

Sedan tillkommer även en liten kostnad varje år/månad för webbhotell och domän för din hemsida. Detta brukar ligga på någon 100-lapp per månad.

Tidsramen för en hemsida brukar vara mellan 2-6 veckor. Om du som kund är tillgänglig när vi försöker kontakta dig så kommer det gå fortare. Storleken på hemsidan spelar även stor roll. Exempelvis så kan en landningssida endast ta några dagar medan en stor webbshop med 100 tals produkter ta flera månader.

Hemsidans betydelse är mycket större än vad många tror. Flera studier har visat att företag med hemsidor får både högre omsättning samt större trovärdighet gentemot kund. Enligt Visma 2017 så visade det sig att 96% av alla privatpersoner förväntar sig att företag har en hemsida.

Med en hemsida får du fler kunder,  större trovärdighet, bättre rankning på Google, starkare varumärke och en säljare 24/7. 

Kom igång med din Hemsida

Notblomstervägen 5, 435 40 Mölnlycke
MÅN-FRE 09:00 - 19:00, LÖR-SÖN 10:00 - 18:00