Sökmotoroptimering

Syns man inte så finns man inte. Vi får er hemsida att klättra upp på listan från era konkurrenter. Vi siktar på plats 1.

Copywriting

En av de viktigaste parametrarna på din hemsida för att ranka högt på Google är INNEHÅLLET. Google värderar hemsidor med bra innehåll väldigt högt. Vi hjälper dig att förbättra ert innehåll på hemsidan och skriva säljande men samtidigt värdefull information för besökare.

Sökordsoptimering

Vi analyserar ert varumärke och skapar effektiva sökord så att ni dyker upp i Googles sökresultat när kunder söker efter de tjänster ni erbjuder. Sökordsoptimering är något som sker under en längre period och att endast göra det en gång ger oftast inget bra resultat så vi ser gärna att man ger det ett kvartal i alla fall.

Optimera Hemsidan

Innehållet på hemsidan är A & O för att ranka högt. Google visar endast hemsidor som verkar ge bra innehåll till sina besökare och har du inte det så försvinner du i Googles sökresultat. 

Även laddningstiden av hemsidan spelar stor roll då besökare har ont om tid och om din hemsidor inte visas tillräckligt snabb så slutar det med att de besöker konkurrents hemsida istället.

Betalda Annonser (SEM)

Att betala för annonser på Google förbättrar din hemsidans rank på Google oerhört mycket. Hur många som går in på din hemsida spelar stor roll och genom annonsering kommer antalet besökare på din hemsida öka vilket i sin tur leder till att din hemsida sedan naturligt rankar högre på Google.

Nyhetsbrev/Blogg

Skicka ut uppskattade erbjudanden eller nyheter med ett nyhetsbrev eller blogg. Genom relevanta nyheter och blogginlägg så får du besökare att gå in på din blogg och läsa. I detta inlägg kan du erbjuda din tjänster eller tillfälliga erbjudanden. Men det bästa är att du får besökare till din hemsida vilket är det vi vill ha, MÅNGA BESÖKARE PÅ HEMSIDAN.

SEO(sökmotoroptimering) är ett långvarigt projekt och vi ser gärna att man jobbar med det kontinuerligt. Resultat kommer inte att ske första dagen man optimerat hemsidan utan man får hela tiden testa och förbättra. Pris för SEO är svårt att säga då det beror på hur viktigt det är för er att ranka högt. Vissa företag kanske nöjer sig med att synas när man söker på deras företag eller liknande tjänster medan andra företag vill ranka väldigt bra på de flesta sökord. Vi skulle säga att ett riktpris är 2500kr-10 000kr per månad.

När Google rankar hemsidor i sökresultatet så kollar dom hur bra innehåll hemsidor har och hur mycket värde dom ger kunder. Vi optimerar era texter och gör dom mer säljande för att både ranka bättre på Google samt sälja mer.

Självklart kan vi ta hand om din blogg om det är något du önskar. Kontakta oss för att ta reda på hur det fungerar.

Kom igång med Söktmotoroptimering

Notblomstervägen 5, 435 40 Mölnlycke
MÅN-FRE 09:00 - 19:00, LÖR-SÖN 10:00 - 18:00