Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Kom igång med Google Ads

Lean Designs webbyrå i Göteborg hjälper dig att komma igång med Google Ads. Vi kopplar google analytics, google search console, google tag manager till din hemsida/webbshop och sätter upp din första kampanj.

Vi hjälper dig även att underhålla annonserna och uppdatera dom varje månad utifrån resultatet.

Kundomdömen

Vi ser fram emot att jobba med fler drivna och positiva personer.

johanna Lindfors
johanna Lindfors
2023-12-06
Mkt proffsigt och värdefull hjälp! Snabb respons på frågor och tydliga och bra förklaringsmodeller för mig som är ny ägare av webbshop!
Nicholas
Nicholas
2023-09-15
Vände mig till Lean Designs för att jag behövde en ny hemsida till mitt företag. Fantastiskt bemötande och goda råd under hela processen. Hemsidan blev både snygg och funktionell. Alexander med team är lyhörda, kreativa och mycket kunniga. Jag kan varmt rekommendera dem!
Gudrun Johansson
Gudrun Johansson
2023-05-04
Snabbt, billigt och enkelt för att ha kontakt och att få problemet åtgärdat.
Sture Nyberg
Sture Nyberg
2023-03-20
Lean Design och Alexander har varit otroligt lätta att arbeta med. De har tagit fram två olika webbsidor åt oss med fantastiskt resultat! De är professionella, snabba, noggranna och kommunikationen går enkelt och smidigt. De har löst uppgiften på ett galant sätt. Rekommenderas varmt!
Multilens
Multilens
2023-01-23
Vi är supernöjda med Lean Design och vår nya webb! Snabb service, bra känsla för grafisk form och trevligt samarbete! Jobbar gärna med Lean Design igen.
Massimo Sàntolo
Massimo Sàntolo
2021-08-08
Lean Designs är bäst på hemsidor! Riktigt snabb support och tydlig kommunikation. Grym personal som kan design och hemsideteknik. Rekommenderas klart! Fråga efter Alex, han gjorde vår sida helt felfritt.

Google Ads Investering

Nedan ser du våra priser för de Google Ads-tjänster vi erbjuder.

Google Ads Startup

Passar dig som har ett nytt företag och som vill börja annonsera på Google Ads. 

Det passar även de företag som redan är etablerade men inte har kommit igång med Google Ads ännu.

5000kr

Tracking

Passar dig som tycker det är klurigt med koppling av taggar till och tracking med Googles tjänster.

2500kr

Tilläggstjänster

Uppskattade priser.

Google Ads

Som du kanske redan vet, så är Google Ads helt avgörande för att du/ditt företag ska synas online och sticka ut från konkurrensen. Med Google Ads kan ni rikta era annonser exakt mot er målgrupp, och det ger verkligen grymma resultat. Dessutom ger det er massor av användbar data som hjälper er att maximera er marknadsföringsbudget.

Som ni själva kanske gör så är det ju alltid Google man vänder sig till när man vill hitta en produkt eller tjänst.

Vår arbetsprocess för
Google Ads

Vår arbetsprocess för Google Ads

1. Brief

I första steget tar vi fram en brief för just ert företag. Sökord, beskrivning av ert företag, mål, önskemål, era tjänster, hemsida, landing pages – allt detta tas upp i briefen. 

2. Undersökning

Vi undersöker marknaden och hur bransch ser ut. Vart finns det luckor att synas? Hur skiljer man sig från konkurrenter? Vad söker kunder efter?

3. Keywords

Sökord tas fram utifrån er bransch, tjänster och företag, dessa sökord kommer att användas till era annonser och öka synligheten av era annonser på Google.

4. Annonser

Vi tar skapar en ny kampanj med enskilda annonser för era olika tjänster och fokusområden. Text och rubriker tas fram utifrån er hemsida och den generella informationen som finns kringa era tjänster.

5. Underhåll

Varannan vecka går vi igenom annonserna och sökorden för att se vad som fungerar bra och vad som inte fungerar lika bra. Utifrån denna analys gör vi ändringar i annonserna och med sökorden.

6. Rapport

Varje månad får ni en rapport med statistik från er kampanj och annonser.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning