Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

En webbshop ska sälja

Vi hjälper dig att öka din försäljning med en skräddarsydd webbshop.

Skräddarsydd design

Enkel hantering av ordrar

Mobilanpassad

Optimerad för sälj

Såhär tänker vi

När du skapar en webbshop, tänk på designens attraktivitet och användarvänlighet. Erbjud flera säkra betalningsalternativ för kundernas bekvämlighet. Se till att webbshoppen är responsiv och optimerad för mobila enheter. Implementera effektiva marknadsföringsstrategier, inklusive SEO och sociala medier. Fokusera på att skapa en positiv och tillförlitlig kundupplevelse för att maximera framgången.

Vår arbetsprocess | Steg för steg

Så här jobbar vi i de flesta fall när det kommer till grafiska produkter och arbeten.

Brief

I första steget tar vi fram en brief för just ert företag. I briefen finns en beskrivning om ert företag, era förutsättningar, mål och bransch. Briefen hjälper oss oerhört mycket med att skapa en slutprodukt som uppfyller era mål och passar bra i er bransch.

Undersökning

Vi undersöker marknaden och hur bransch ser ut. För att se vad tonaliteten är och hur vi kan få er att sticka ut i branschen.

Mockup

Innan vi börjar bygga er hemsida så skapar vi den i Adobe XD, där vi enkelt kan göra ändringar och ha en färdig design för hemsidan, innan den byggs på er domän.

Feedback

När första utkastet av mockupen är klar, så går vi igenom den tillsammans och ni får den även skickad till er. I detta stadiet ber vi er komma med feedback och åsikter. Denna process kan pågå några steg fram och tillbaka tills ni är nöjda med utseendet och innehållet på hemsidan.

Byggnation av hemsida

Nu är mockupen färdig och byggandet kan börja. Hemsidan skapas på er domän, på en subdomän eller på en av våra domäner, beroende på situation. Då vi redan har en klar bild av hur hemsidan ska se ut på mockupen så går denna process rätt smidigt och korrigeringen går oftast fort.

Lansering

Hemsidan lanseras på er domän. Vi erbjuder även smidiga serviceavtal som ser till att er hemsidan hålls i topp skick. Ni kan få hjälp med ändringar av hemsidan och felsöka hemsidan om det skulle uppstå problem.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning