Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Visuell kraft för att imponera
och attrahera!

Skapa varumärkesmagi med en unik grafisk profil. Den är nyckeln till att sticka ut och skapa starka kundrelationer.

Form

Design Thinking

Logotyp

Färg

Typografi

Detta består en
grafisk profil av

Typografi

Typografi är viktig eftersom den påverkar läsbarheten, kommunikationen och visuella estetiken. Rätt typsnitt och layout kan förstärka budskapet och skapa en professionell och attraktiv design.

Färger

Färger spelar en viktig roll då de kan påverka våra känslor, skapa stämning och kommunicera budskap. Rätt val av färger kan förstärka visuell estetik och visuell kommunikation.

Form

Form används för att skapa en enhetlig och igenkännbar visuell identitet. Genom att använda specifika former kan varumärket kommunicera sin unika stil och karaktär.

Logotyp

Att investera tid och pengar i en bra logotyp är viktigt eftersom den representerar ditt varumärke och skapar det första intrycket hos kunderna. En välutformad logotyp kan stärka varumärkets trovärdighet och differentiera det från konkurrenterna.

Ta steget mot ett tydligare varumärke.

Färgpalett

Lean Designs

#313131
#66CC99
#FFFDF2
#F7E7CD
#F5F5F5

Vår arbetsprocess | Steg för steg

Så här jobbar vi i de flesta fall när det kommer till grafiska produkter och arbeten.

Brief

I första steget tar vi fram en brief för just ert företag. I briefen finns en beskrivning om ert företag, era förutsättningar, mål, bransch och målgrupp. Briefen hjälper oss oerhört mycket med att skapa en slutprodukt som uppfyller era mål och passar bra i er bransch.

Undersökning

Vi undersöker marknaden och hur bransch ser ut. För att se vad tonaliteten är och hur vi kan få er att sticka ut i branschen.

Skisser / mockup

Vi gör enklare skisser på er design produkt för att sedan utveckla detta till färdiga mockups som vi visar för er.

Korrektur

När mockupen är klar så får ni möjlighet att komma med feedback och åsikter kring det arbete vi har gjort. Oftast tar det några korrekturer innan man hittar helt rätt.

Sluttouch

Vi sammanställer produkten så att den blir färdig för lansering och skickar den till er i önskade format.

Uppföljning

När projektet är klart så gör vi en uppföljning och ser vad ni tycker om den produkt eller det jobb vi har hjälpt er med.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning