Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Trycksaker som skapar igenkänning
och leenden

Trycksaker som skapar igenkänning och leenden

Skapa varaktigt intryck med högkvalitativa trycksaker som kommunicerar ditt budskap på ett engagerande
och minnesvärt sätt, och förvandla potentiella kunder till nöjda kunder.

Trycksaker

Design

Material

Idégenerering

Tryck

Vad man ska tänka på med trycksaker

Tydliga mål och budskap

Innan du tar fram trycksaker, definiera tydligt dina mål och det huvudsakliga budskapet du vill kommunicera. Ha en klar bild av vad du vill uppnå och vilken reaktion eller handling du vill väcka hos mottagarna av trycksakerna.

Målgruppsanalys

Förstå din målgrupp noggrant för att anpassa trycksakerna efter deras behov, preferenser och intressen. Identifiera deras demografi, beteendemönster och förväntningar för att skapa innehåll och design som engagerar och lockar dem.

Tilltalande formgivning

Anlita en erfaren grafisk designer för att skapa en professionell och attraktiv design för dina trycksaker. En väl genomtänkt layout, harmonisk färgpalett och användning av ögonfångande bilder eller illustrationer kan göra stor skillnad för att fånga uppmärksamhet och skapa intresse.

Kvalitet och materialval

Tänk på vilken typ av trycksaker som passar bäst för ditt ändamål, till exempel visitkort, broschyrer eller affischer. Välj kvalitetspapper och överväg olika finishalternativ för att ge en professionell och hållbar känsla. Se även till att text och bilder är i hög upplösning för en skarp tryckkvalitet.

Reklam

Trycksaker i form av reklam kan hjälpa ett företag genom att förbättra varumärkesmedvetenheten och locka nya kunder. Exempel på reklamprodukter inkluderar godis, pennor, muggar och goodiebags.

Kläder

Tryck på kläder för företag ger en unik möjlighet att synliggöra varumärket, skapa en enhetlig look och sprida företagets budskap till en bredare publik.

Visitkort

Visitkort är ett kompakt och praktiskt verktyg för affärskommunikation. De underlättar nätverkande, delning av kontaktinformation och lämnar ett varaktigt intryck hos potentiella kunder och affärspartners.

Kontorsmaterial

Trycksaker för kontorsmaterial är oumbärliga för att organisera och kommunicera på kontoret. Exempel inkluderar brevpapper, kuvert och anteckningsblock som effektiviserar dagliga arbetsuppgifter och professionell kommunikation.

Vår arbetsprocess | Steg för steg

Så här jobbar vi i de flesta fall när det kommer till grafiska produkter och arbeten.

Brief

I första steget tar vi fram en brief för just ert företag. I briefen finns en beskrivning om ert företag, era förutsättningar, mål, bransch och målgrupp. Briefen hjälper oss oerhört mycket med att skapa en slutprodukt som uppfyller era mål och passar bra i er bransch.

Undersökning

Vi undersöker marknaden och hur bransch ser ut. För att se vad tonaliteten är och hur vi kan få er att sticka ut i branschen.

Skisser / mockup

Vi gör enklare skisser på er design produkt för att sedan utveckla detta till färdiga mockups som vi visar för er.

Korrektur

När mockupen är klar så får ni möjlighet att komma med feedback och åsikter kring det arbete vi har gjort. Oftast tar det några korrekturer innan man hittar helt rätt.

Sluttouch

Vi sammanställer produkten så att den blir färdig för lansering och skickar den till er i önskade format.

Uppföljning

När projektet är klart så gör vi en uppföljning och ser vad ni tycker om den produkt eller det jobb vi har hjälpt er med.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning