Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Om oss

Vi erbjuder alla typer av tjänster design och webb.
Vi är specialister på hemsidor och grafisk design.

Vi erbjuder alla typer av tjänster design och webb.
Vi är specialister på hemsidor och grafisk design.

Familjebyrån Lean Designs

Hjärtligt välkommen till Lean Designs i Mölnlycke – en välrenommerad och jordnära webbyrå som passionerat omfamnar konstfull design och kreativ webbutveckling.

Alexander

Webbdesigner - Webbutvecklare
alexander@www.leandesigns.se

Alexander Molén

Webbutvecklare - Webbdesigner

Rebecca

Content Creator

Rebecca Byrö

Content creator

Marjut

Art Director - Grafisk Designer
marjut@www.leandesigns.se

Marjut Molén

Grafisk designer - Art director

Webb

Webbdesign och webbutveckling är avgörande för att skapa en framgångsrik närvaro på nätet. Webbdesign handlar om att skapa attraktiva och användarvänliga webbsidor, medan webbutveckling handlar om att implementera funktioner och funktionaliteter på webbplatsen.

Genom att kombinera estetik, användarupplevelse och tekniskt kunnande kan vi skapa en imponerande webbplats som engagerar besökare och hjälper din verksamhet att växa online.

Design

Grafisk design är konsten att skapa visuell kommunikation genom harmoni mellan text, bilder och layout. Det är nyckeln till att locka, informera och engagera genom att förmedla budskap tydligt och estetiskt.

Genom att skapa starka visuella intryck stärker grafisk design varumärken och ger minnesvärda upplevelser.

Kundomdömen

Vi ser fram emot att jobba med fler drivna och positiva personer.

5/5

Mkt proffsigt och värdefull hjälp! Snabb respons på frågor och tydliga och bra förklaringsmodeller för mig som är ny ägare av webbshop!

5/5

Lean Design och Alexander har varit otroligt lätta att arbeta med. De har tagit fram två olika webbsidor åt oss med fantastiskt resultat! De är professionella, snabba, noggranna och kommunikationen går enkelt och smidigt. De har löst uppgiften på ett galant sätt. Rekommenderas varmt!

5/5

Vi är supernöjda med Lean Design och vår nya webb! Snabb service, bra känsla för grafisk form och trevligt samarbete! Jobbar gärna med Lean Design igen.

5/5

Lean Designs är bäst på hemsidor! Riktigt snabb support och tydlig kommunikation. Grym personal som kan design och hemsideteknik. Rekommenderas klart! Fråga efter Alex, han gjorde vår sida helt felfritt.

5/5

Snabbt, billigt och enkelt för att ha kontakt och att få problemet åtgärdat.

5/5

Alexander på Lean Design överträffade mina förväntningar när han skapade min hemsida. Hans professionalism, expertis och snabba arbete imponerade verkligen. Alexander är både idérik och mycket trevlig i kundkontakten. Rekommenderar starkt!

5/5

Jag behövde hjälp med att förbättra min existerande website med avseende på förbättrad responsiv design (fokus på att fungera bättre på smartphone), förbättrad layout och färgsättning. Det kom en prisuppskattning inom 24 timmar, vi satte upp en Zoom session följande dag och inom två dagar var förändringarna implementerade till min fulla belåtenhet. Sammanfattningsvis, snabba, lätta att arbeta med och väldigt effektiva.

5/5

Alexander hjälpte oss jättebra med vår hemsida! Han lyssnade på ens förslag, kom med egna bra idéer för att få de fungera på bästa sätt. Enkel att få kontakt med och samarbetsvillig! Tusen tack från oss på Råda Bot Hund & Kattklinik

5/5

Vi är mycket nöjda med hemsidan, blev precis som vi vill ha den, enkel, lättöverskådlig och "Upp to date" Samarbetet med Leandesign funkade jättebra.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning