Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Simpel men funktionell 1-page hemsida åt
Kungälvs bästa Barberare –
Webbdesign, hemsida

Uppdrag

Vi fick i uppdrag av Ahmed på Kungälvs Barbershop att ta fram en ny hemsida åt deras barbershop. Innan projektet förlitade dom sig på sociala medier. Han hade själv egna konkreta önskemål över hemsidans utformning så vi fick lite fria händer vilket var roligt. 

Vad vi har gjort

Hemsida i WordPress

Skräddarsydd design

Mobilanpassning

Lösning

Vi valde att skapa en enkel one-page hemsida eftersom det ska vara lätt för kunden att hitta deras tjänster, kontaktuppgifter och boka deras tjänster. Därav valde vi att placera information om detta tydligt på hemsidan. 

En bild på en en laptop på ett bord mot en svart bakgrund. På laptopen finns kungälvs barbershops tjänstersida som Lean Designs har gjort.
En bild på en en laptop på ett bord mot en svart bakgrund. På laptopen finns kungälvs barbershops kundcasesida med bilder på resultat.
En bild på en en laptop på ett bord mot en svart bakgrund. På laptopen finns kungälvs barbershops produktutbud som Lean Designs har gjort.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning