Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

One-page hemsida åt
kampsportproffset MassimoPT –
Webbdesign, hemsida

Uppdrag

Skapa en hemsida som framhäver Massimos kunskap och erfarenhet inom kunskap. Fokuset låg på att få en röd tråd genom hemsidan som skulle följa varumärkets brand.

Vad vi har gjort

Hemsida i WordPress

Skräddarsydd design

Mobilanpassning

Lösning

Vi valde att skapa en one-page hemsida då det gör det enkelt för besökare att snabbt få en uppfattning om hemsidans budskap och hitta viktiga element. Temans färger följer färgerna i logotypen vilket var något Massimo önskade.

En bild på en datorskärm som står på ett bord mot en svart bakgrund. På datorskärmen finns Massimopt's startsida med orangea detaljer.
En bild på en datorskärm som står på ett bord mot en svart bakgrund. På datorskärmen finns Massimopt's styrkor med orangea detaljer.
En bild på en datorskärm som står på ett bord mot en svart bakgrund. På datorskärmen finns Massimopt's priser med orangea detaljer.
En bild på en datorskärm som står på ett bord mot en svart bakgrund. På datorskärmen finns Massimopt's kontaktformulär med orangea detaljer.

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning