Marknadsföring

Vi hjälper er att nå ut till nya kunder. Tillsammans tar vi fram en marknadsföringsplan som är anpassad efter ert varumärke och era mål efter er budget.

Facebook/Instagram Ads

Stick ut på sociala medier med kreativa annonser. Vi tar fram en anpassad marknadsföringsplan och annonser som drar åt sig blickar. Facebook och Instagram är en utav de bästa plattformarna att visa upp sina tjänster. Man vill synas där kunderna befinner sig vilket är på sociala medier.

Google Ads

Syns man inte på Google så finns man inte. Alla företag bör kontinuerligt marknadsföra på Google för att på så sätt nå ut till fler kunder och för att ranka högre än konkurrenterna på Google.
Vi sköter hela marknadsföringsplanen och du behöver inte tänka på något förutom din tillväxt.

Fysisk Marknadsföring

Skicka ut reklamblad, broschyrer, affischer eller andra typer av fysisk marknadsföring. Vi skapar den grafiska biten, hittar rätt kunder och skickar ut reklamen. Vår grafiska designer Marjut har över 30års erfarenhet inom marknadsföring och grafisk design.

Annonser

Vi hjälper er med all typ annonsering och tar hand om hela processen från en idé till en lanserad annons. Projektet börjar med idéskapande och målsättningar för annonserna. Sedan tar vi fram annonserna digitalt för att till slut lansera dom på de plattformar som passar bäst. Det kan vara allt från annonsering i tidning till en annons på sociala medier.

Email Marketing

Har du en stor databas med e-postadresser till potentiella kunder men vet inte riktigt hur du ska hantera det? Vi tar fram en effekt plan för hur du ska göra det bästa av din e-post marknadsföring.

Du kan välja helt själv hur mycket du vill spendera på annonserna. När man annonserar på exempelvis Facebook eller Google så arbetar med en daglig eller livstidsbudget där man som kund får ange exakt hur mycket man vill spendera per dag. Det kan vara allt från 50kr-100 000kr per dag. Resultatet av annonseringen kommer ju såklart påverkas av budgeten och vi rekommenderar att man i alla fall har en budget på över 100kr per dag.

Ja, vi kan ta fram olika typer reklamprodukter för ditt företag. Exempel är muggar, pennor, godis, väskor, kläder, paraply osv.

Det blir ganska svårt med email marketing utan adresser. Det vi skulle kunna göra är att antingen försöka få in email adresser genom att kolla på dina tidigare kunder eller med hjälp av nyhetsbrev.

Kom igång med Marknadsföring

Notblomstervägen 5, 435 40 Mölnlycke
MÅN-FRE 09:00 - 19:00, LÖR-SÖN 10:00 - 18:00