Grafisk Design

Söker ni logotyp, broschyr, illustrationer, grafisk profil eller andra relaterade tjänster så har ni kommit helt rätt. Vårt proffs Marjut har över 25 års erfarenhet inom Grafisk Design.

Grafisk Design. Bild på logotyp gjord av lean designs. Bokstaven 'A' på ett ritblock på ett träbord.
Logotyp

Logotypen är företagets och varumärkets hjärta. Den syns överallt och får kunden att komma ihåg ditt företag. Logotypen ska spegla företagets värderingar och var lätt att komma ihåg för kunden.

Broschyr/Tidning

Snygga och stilrena broschyrer/tidningar. Jobbar du för en tidning eller är intresserad av att skicka ut broschyrer till kunder. Vi hjälper dig med den grafiska biten. Vår grafiska designer Marjut har över 20 års erfarenhet inom tidningsbranschen och har jobb för en av de största tidningarna i Sverige som grafisk designer/annonsör.

Illustrationer

Illustrationer för alla typer av bruk. Rörliga logotyper, rörliga illustrationer, illustrationer för broschyrer eller hemsidor. Om du helt enkelt är i behov någon typ av illustration så hjälper vi dig.

Grafisk Profil

Det är viktigt att inom ett varumärke ha en mall för typsnitt, typstil, färger och andra stildelar för att på så sätt skapa ett starkt varumärke. Som du kanske ser på vår hemsida så använder vi kontinuerligt samma typsnitt och färger på hela hemsidan. Vi skapar en komplett grafisk profil för ditt varumärke som du kan använda för olika användningsområden. 

Familjesidan kundcase lean designs. En annons där ett barn målar på sin mamma i en gp annons.
Annonser

Vi skapar och producerar attraktiva annonser för alla former av tryck. Annonser i tidningar, på sociala medier och broschyrer är bara några ställen. Vill du marknadsföra ditt företag med en stilren annons, så hjälper vi dig genom hela processen.

Pris för logotyp varierar från logotyp till logotyp. När man tar fram idéer så kan det ibland ta flera dagar att hitta ett bra koncept medan i andra fall hittar man en bra idé direkt. Det kan alltså ta allt från 1 dag till 1 vecka att skapa en logotyp. Priset blir ju därefter.

Vi skapar annonser för alla typer av tryck. Det kan vara allt från annonser på nätet, annonser i tidningar och annonser på busshållplatser.

Vi gör i princip allt som har med grafisk design att göra. Exempelvis skapar vi design för bildekor. Vi kan även projektleda hela evenemanget/kampanjen. Vi kan även 

Kom igång med Grafisk Design

Notblomstervägen 5, 435 40 Mölnlycke
MÅN-FRE 09:00 - 19:00, LÖR-SÖN 10:00 - 18:00