Senaste kundcase

Design4all kundcase av lean designs

Vi fick äran att designa och skapa en hemsida åt reklamproduktsföretaget Design4all, i Kungälv. Design4all erbjuder olika typer av reklamprodukter för företag. De har exempelvis hjälpt flertalet stora företag med foliering av bil, skyltar, flaggor och grafisk design.

Uppdrag

Vi fick i uppdrag av Annika på Design4all att ta fram en ny hemsida åt hennes reklamproduktions företag. Hemsidan dom hade vid detta lag bestod endast av en undersida med lite kontaktuppgifter. Hon önskade en fräsch hemsida med en tydlighet över vilka tjänster de erbjuder och som speglar hennes varumärke.

Lösning

Vi satte oss ner vid skrivblocket och började skissa på en ny design för hennes hemsida. Det vi hade i åtanke var vilken bransch hon befinner sig i, vad är viktigast med hemsidan och vad vill hon uppnå med den.

Resultat

Hemsidan blev mycket stilren och uppfyllde de mål vi hade med projektet. Hemsidan har en enkel navigering och man kan lätt hitta deras tjänster samt vad de har gjort innan. Hemsidans färgtema sticker ut och skapar en tydlig profil för just Design4all’s varumärke.

Kundomdöme

Är väldigt nöjd med hemsidan!

Är väldigt nöjd med hemsidan, den visar tydligt vad vi gör. Service, kvalitet på arbetet och återkopplingen har varit väldigt bra!

Dela detta inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

4 tips för hur du når framgång med facebook ads

4 tips – Hur du kan nå framgång med facebook ads

Facebook Ads har blivit en kraftfull marknadsföringskanal för företag att nå ut till sin målgrupp och öka sina konverteringar. Men att skapa och hantera framgångsrika Facebook-annonser kräver strategi och noggrannhet. Här är några tips för att sköta dina Facebook Ads på bästa sätt.

Läs mer »

Därför bör du investera i en hemsida

En professionellt utformad och väl underhållen hemsida är avgörande för framgången för ett företag i dagens digitala era. Medan det finns många aspekter att överväga när det gäller företagets marknadsföring och tillväxtstrategier, är en investering i hemsidan en prioritet som inte får förbises. Här är fyra viktiga anledningar till varför företag bör investera i sin hemsida.

Läs mer »