Jag hjälper ditt företag att växa på Instagram

Just nu hjälper vår content creator ditt företag att växa på sociala medier. Det har ingen betydelse om företaget redan har ett konto på Instagram eller är helt ny på plattformen. 

Öka er försäljning och stärk ert varumärke med hjälp av sociala medier

Över 80% av alla svenskar har konto på Instagram/Facebook.
Instagram är en utmärkt plattform för ditt företag att visa upp tjänster eller produkter, ha möjlighet att berätta mer om företaget, visa upp lyckade case för att bygga förtroende, nå ut och skapa intresse.

Varför är närvaro på sociala medier så viktigt?

Även om du driver ett B2B företag, så finns det trots allt privatpersoner bakom varje företag som du säljer dina tjänster eller
produkter till. Med hjälp av sociala medier kan du presentera verksamheten, dess värderingar samt ge besökare god insikt och inblick i vad företaget sysslar med. På så sätt kunna skapa en mer personlig koppling till potentiella kunder.

Skapa förtroende

Många potentiella kunder spanar in ditt företags sociala medier, för att få en bättre inblick i företaget. Ett bra flöde skapar stort förtroende.

Låt era kunder lära känna er

Bli mer personlig. Dela dina personliga berättelser och presentera era medarbetare. Det skapar mer trygghet och förtroende.

Billig marknadsföring

Det är gratis men kan ta tid när du själv sköter om dina sociala medier. Ta istället hjälp av vår SoMe expert, Rebecca, det är både billigare och går snabbare.

Konceptidé och uppföljning

Vi hjälper dig att ta fram hela konceptet för ert företags Instagramflöde.
Projektet startar vi med en genomgående förstudie, en undersökning om ert varumärke. Därefter tar vi fram förslag på idékoncept samt en marknadsföringsplan, med tid och frekvens för publicering av inlägg.

Anpassad grafisk layout

Vi tar fram hela den grafiska layouten för ditt företags Instagramkonto. Allt från texter till layout av inlägg. Naturligtvis kommer vi att följa företagets grafiska profil, så att den röda tråden hänger väl ihop med den övriga kommunikation. Saknar ni grafisk profil för er verksamhet, så kan vi även hjälpa till med detta mot offert. Det är viktigt att ha en fast grafisk profil som ni använder i all er kommunikation.

Tilläggstjänster

Jag hjälper även till med andra tjänster relaterade till sociala medier.

Fotografering

Fotar och spelar in videor för sociala medier.

Marknadsföring

Betalda annonser med Facebook ads eller Google ads.

TikTok

Administrerar ditt TikTok konto.

Linkedin

Få fler kunder via Linkedin.

Lean Designs

Kom igång nu och stärk ditt varumärke

Starta din Instagramresa idag. Just nu från 2500kr per månad.