Sommarens Kampanjer

Bild på en laptop som står på ett bord. Datorn har rader med kod på skärmen.

Vi försöker konstant erbjuda dig som kund kostnadseffektiva erbjudanden. Vi har nu släppt våra kampanjer för sommaren. Dessa erbjudanden kommer fortsätta Augusti ut. Vi försöker att alltid ha aktiva erbjudanden på vår hemsida året runt för att du ska kunna känna dig nöjd med de tjänster du köper.

Företagshemsida

Vi skapar en stilren hemsida i WordPress. Hemsidan är anpassad efter ert varumärke och de ändamål ni vill att hemsidan fyller. Alla tillägg och teman ingår i priset. Även webbhotell och domän ingår i priset första året om ni inte redan har det.

9000kr

Webbshop

Vi skapar webbshopar med fokus på sälj trovärdighet. Kunden ska känna sig när den handlar i din webbshop. Alla inställningar och tillägg som behövs för att skapa en fullständig webbshop ingår i priset. Webbhotell och domän är gratis första året om ni behöver det.

14 000kr

Felsökning/Uppdatering

Har du en hemsida som inte har uppdateras på flera år och börjat få felkoder? Vi hjälper dig att få liv i din hemsida och få bort alla problem som finnas med den. I priset ingår felsökning av 1-2 fel och uppdatering av teman och tillägg. 

1900kr

Dela detta inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

4 tips för hur du når framgång med facebook ads

4 tips – Hur du kan nå framgång med facebook ads

Facebook Ads har blivit en kraftfull marknadsföringskanal för företag att nå ut till sin målgrupp och öka sina konverteringar. Men att skapa och hantera framgångsrika Facebook-annonser kräver strategi och noggrannhet. Här är några tips för att sköta dina Facebook Ads på bästa sätt.

Läs mer »

Därför bör du investera i en hemsida

En professionellt utformad och väl underhållen hemsida är avgörande för framgången för ett företag i dagens digitala era. Medan det finns många aspekter att överväga när det gäller företagets marknadsföring och tillväxtstrategier, är en investering i hemsidan en prioritet som inte får förbises. Här är fyra viktiga anledningar till varför företag bör investera i sin hemsida.

Läs mer »