Nystartserbjudande för 2024 | Hemsida och logotyp för endast 17 500kr ex moms. Kontakta oss för mer information på: hej@leandesigns.se

Hemsida & logotyp för 17 500kr ex moms. Kontakta oss på: hej@leandesigns.se

Sommarens Kampanjer

Bild på en laptop som står på ett bord. Datorn har rader med kod på skärmen.

Vi försöker konstant erbjuda dig som kund kostnadseffektiva erbjudanden. Vi har nu släppt våra kampanjer för sommaren. Dessa erbjudanden kommer fortsätta Augusti ut. Vi försöker att alltid ha aktiva erbjudanden på vår hemsida året runt för att du ska kunna känna dig nöjd med de tjänster du köper.

Företagshemsida

Vi skapar en stilren hemsida i WordPress. Hemsidan är anpassad efter ert varumärke och de ändamål ni vill att hemsidan fyller. Alla tillägg och teman ingår i priset. Även webbhotell och domän ingår i priset första året om ni inte redan har det.

9000kr

Webbshop

Vi skapar webbshopar med fokus på sälj trovärdighet. Kunden ska känna sig när den handlar i din webbshop. Alla inställningar och tillägg som behövs för att skapa en fullständig webbshop ingår i priset. Webbhotell och domän är gratis första året om ni behöver det.

14 000kr

Felsökning/Uppdatering

Har du en hemsida som inte har uppdateras på flera år och börjat få felkoder? Vi hjälper dig att få liv i din hemsida och få bort alla problem som finnas med den. I priset ingår felsökning av 1-2 fel och uppdatering av teman och tillägg. 

1900kr

Dela detta inlägg:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Liknande inlägg

Bild på en laptop som står på ett bord. Datorn har rader med kod på skärmen.

Sommarens Kampanjer

Vi försöker konstant erbjuda dig som kund kostnadseffektiva erbjudanden. Vi har nu släppt våra kampanjer för sommaren. Dessa erbjudanden kommer fortsätta Augusti ut. Vi försöker

Läs mer »

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i kontaktuppgifter och önskad tid för konsultation, så återkommer vi med en bekräftelse.

Kontaktinformation
Tidbokning